Murphy-törvények a szerelemben, nőknek

 

1. A legjobb pasi mindig foglalt. Utólag ne mondd naivan, hogy még csak nem is sejtetted! Ezt általában a rajta csimpaszkodó barátnő igyekszik minél konkrétabban vetélytársnői tudtára adni.

2. Ha a pasi foglalt, de mégis belemegy a játékba, azt úgy hívják: csapodár szélhámos. Bármilyen jóképű is legyen, semmi szükséged egy hűtlen alakra, ne vidd haza!

3. Ha tényleg olyan jó pasi, de mégsem foglalt, az nem véletlen. Biztosan valami komoly baj van vele, ezért nem talál magának barátnőt. Messziről kerüld el!

4. Aki bejön neked, annak tuti, hogy nem te tetszel, hanem a barátnőd. Bezzeg akit a hátad közepére sem kívánnál, annak egész biztosan te vagy a legszebb nő a teremben.

5. Aranyszabály: akit el tudnál képzelni magadnak, az biztosan bejön rajtad kívül húsz csinos, sokkal fiatalabb lánynak. Ennyit az előzetes esélylatolgatásról. A tanulság: légy kevésbé válogatós.

6. Pasiknál úgy tartják, bőven elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Legfeljebb azt mondják rá, nem egy Adonisz, de jólelkű, kedves, dolgos ember. Kérdés: hallott már bárki ilyen gyenge kritikát hasonló esetben nőkkel szemben? Na ugye, hogy nem. Azt valahogy máshogy mondják.

7. Előre készülj fel, tánc közben egész biztosan téged találnak meg a legfurább, legelvontabb, legőrültebb fazonok, akik tökélyre fejlesztett robotmozgásukkal igyekeznek meghódítani. A dolog előnye, hogy legalább a barátnőid remekül szórakoznak rajtad.

8. Ha beszélgetés közben a pasi kedves, stílusos, megkapó, és sokat bókol, biztos lehetsz benne, hogy nem kezdő a szakmában, és másnak is éppilyen könnyen udvarol.

9. Ha dicséri a táskád, már kezd gyanússá válni a dolog. Ha a márkát is kapásból vágja, az két dolgot jelenthet. Egy: rá van írva a tatyóra, ami jó jel, mert azt jelenti, hogy a pasi tud olvasni. Kettő: nincs ráírva, ez esetben nincs kétség, a kiszemelted meleg. Bár vesztettél egy lehetséges jelöltet, de gazdagabb lettél egy divattanácsadóval. Barátkozz össze vele!

10. Ha valakivel remekül elbeszélgetsz, sőt még csak nem is meleg, akkor tuti, hogy nem az eseted. Pocakos, kissé kopaszodó, izzad, így kapásból visszautasítod a randit. Mire ráébredsz, hogy hol a fenében találsz még egy ilyen humoros, értelmes, szimpatikus fickót, bánatában lelép, és soha többé nem látod.

Ha valami csoda folytán mégis megfogtad a pasit…

Egy új kapcsolatban mindig az első néhány hét a legszebb, a legizgalmasabb. Élvezd ki, mert jobb, ha tudod, utána csak rosszabb lesz. Néhány jó tanács útravalóul:

11. Az új kapcsolatban elsősorban az a jó, hogy tiszta lappal indulsz, hogy aztán újra elkövethesd ugyanazokat a megszokott hibákat. Tudod, nem lehet elégszer ugyanabba a gödörbe esni.

12. A randi előtt ne tölts értékes órákat a tükör előtt, úgysem tűnik majd fel neki. Ha bókol, azt csupán megszokásból teszi.

13. Attól, hogy az első két randi tökéletesen sikerült, még ne éld bele magad. Várd ki az első közös éjszakát. Sosem tudhatod, milyen meglepetéseket tartogat számodra.

14. Ha az ágyban is minden stimmel, még mindig ne bízd el magad, várd ki az első találkozást az anyjával. Vagy a többi barátnőjével.

15. Ha anyósjelölted elsőre kedvesnek tűnik, az nem jelenti azt, hogy valóban az is. Csak egy kis időre van szüksége, míg végre kimutathatja a foga fehérét, no meg a szarvacskáit. Ha viszont már elsőre is lerí róla, hogy egy hárpia, később csak rosszabb lesz, úgyhogy vedd fel a nyúlcipőt. Ha a többi menyét megrögzötten utálja, ne hidd, hogy kivétel leszel. Tudod, ki a kivétel? Az elődöd, aki mindenben annyival jobb volt nálad.

16. Ha a pasi szemmel láthatóan megőrül érted, és már-már túlságosan rámenős, tuti, hogy csak „azt” akarja.

17. Aranyszabály: ne feledd, a becsületét sohasem a csábító veszti el! Míg te elhíresülsz, hogy fűvel-fával képes vagy ágyba bújni, addig a pasi a „becsületes agglegény” vagy esetleg a „nagy kan” cím büszke tulajdonosa lesz.

18. Ha viszont őkegyelme három jól sikerült randi után még mindig nem próbált meg felcipelni magához, tuti, hogy nem is vagy az esete igazán, csak megpróbálja elütni az időt, míg nem talál jobbat.

19. Ha partnered kedves, udvarias veled, és szuper helyekre visz el, élvezd ki, már nem tart sokáig. Amint kicsit összeszoktok, marad a közös esti meccsnézés meg a „ha valami kell, szolgáld ki magad, és hozz egy sört nekem is!” szöveg.

20. Ha hosszú távon mégis kedves lenne, az biztosan azért van, mert rossz fát tett a tűzre. Ez esetben ideje a körmére nézni.

21. Ha megcsal, elhagy, hazudik, vagy elkótyavetyéli a vagyonod, nehogy megbocsáss neki! Elvégre kétszer nem követheted el ugyanazt a hibát. Nem is. Nagy a valószínűsége, hogy harmadszor is el fogod.

22. Ha mindennek ellenére úgy érzed, kezdesz beleszeretni, ne ess kétségbe. A szerelem előbb-utóbb magától elmúlik.

23. Végül pedig ne felejtsd el: ha a kapcsolatod minden téren kiválóan működik, félni akkor is van okod.

24. De bármi is történjék is, ne hagyd el, hisz tudod, jobbat úgysem találsz. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, sajnos mindegyiknek van valami hibája, édes furcsasága. Ráadásul biztos lehetsz benne, ő jóval előbb talál magának új partnert, aki sokkal fiatalabb lesz nálad.

25. Mindennek ellenére ne csüggedj, a tökéletes pasi igenis létezik, csak éppen még senki nem találkozott vele élőben, a tündérmesék világán kívül.


- Tévhitek a nőkről

- Tippek nőknek

- Tévhitek a férfiakról

- Tippek férfiaknak

 

 

http://marinettesablon.ucoz.hu/Lilandesign/setcoreycorazones.jpg

http://marinettesablon.ucoz.hu/Lilandesign/setcoreybotonhome.jpg